Wie ben ik?

Jacob Meek

Wat is de makelaardij toch een prachtig vak. Elke woning en opdracht heeft zijn eigen verhaal wat betreft zijn bewoners, kopers of verkopers.

Ik doe dit werk sinds 2004 en het geeft me altijd weer veel energie om mensen te kunnen helpen, of dat nu een verkoop, aankoopbegeleiding is of soms gewoon een goed advies, want dat kan ook heel mooi zijn en waardevol op de langere termijn.

Intussen al bijna 20 jaar in het vak betekent ook dat ik aardig wat ervaring en deskundigheid heb opgebouwd om iedereen te kunnen helpen en adviseren bij de verkoop en/of aankoop van een huis.

Ik kijk niet naar de tijd die het kost maar naar de uitdaging van een opdracht om tot een positief en goed resultaat te komen, samen met u. Veelal is het werk overdag maar bij mij kunt u ook rustig in de avonduren of weekends een afspraak maken.

De meeste tijd van de week wordt gevuld met verkoopbemiddeling van een woning. Maar de laatste jaren is de aankoopbegeleiding ook een grotere rol gaan spelen door de veranderende markt. Vooral het rechercheren, vergelijken en strategisch bepalen is in deze tijd een uitdaging die ik graag aan ga.

Maar of het nu om aankoop of verkoop gaat, steeds weer vormen uw persoonlijke wensen en situaties mijn uitgangspunt. Mijn kracht ligt in de persoonlijk benadering en ik ga door waar anderen meestal stoppen.

Wilt u meer weten dan bent u altijd van harte welkom voor een informatief gesprek over mijn werkwijze en ideeën in de woningmarkt. Folgeren 12 Drachten, de koffie of thee is zo klaar.